INSCHRIJVEN THE LONGEST DAY TRAIL & WALK

10km | 25km | 50km 

Je bevindt je op de inschrijvingswebsite voor The Longest Day Trail & Walk in Spa. Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie vind je op de website van The Longest Day.


    BRIEFING TRAILRUN               BRIEFING WALK


WEBSITE BEARSPORTS


The Longest Day gaat voor de 8de keer door! We houden de vernieuwde startlocatie, namelijk het geweldige Sports Center Warfaaz! Kruis 8 juni 2024 maar alvast aan in je kalender en neem deel aan dit geweldig event ten voordele van Think Pink! Er is keuze uit 10, 25 of 50  Trail of Walk met en voor Think Pink! Alle afstanden hebben nieuwe parcoursen met een zeer kwalitatieve bevoorrading.


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven!  Zij die registeren voor 30 mei krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 1 t.e.m. 24 dec

Tarief 2 vanaf 25 dec

Tarief 3 vanaf 25 mei

10km

€15

€18

€22

25km

€25

€30

€35

50km

€45

€55

€65

*  Inschrijvingsprijzen zijn exclusief BTW en verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

 

ORGANISATIE

          
Dit event is een samenwerking tussen Sport Events en Bearsports. Twee gerenommeerde evenementenbureaus die de handen in elkaar slaan om deze Longest Day naar een hoger niveau te tillen.


The Longest Day Trail & Walk

vanaf €22,00
Druk op de validatieknop om te controleren of het e-mailadres al in onze database staat
Je kan jezelf en/of andere mensen inschrijven en iedereen in 1 keer betalen
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Het bedrag gaat integraal naar de nationale Borstkanker preventiecampagne
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents
LAST MINUTE TICKETS TRAIL GODEFROY BOUILLON van 15 juni SCHRIJF NU IN