Halve Marathon Aalst 

INSCHRIJVEN HALVE MARATHON AALST

Je bevindt je op het inschrijvingsformulier van de 1/2 marathon Aalst.

Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie, bedrijven klassement etc vind je op de website van de Halve marathon van Aalst


    GA NAAR EVENT WEBSITE
 


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 18 januari krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 15 sept tem 30 sept

Tarief 1 okt t/m 7jan

Tarief 3

6km

€12

€15

€20

12km

€16

€20

€25

21km

€20

€25

€30

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,1 +3% ex BTW

INSCHRIJVEN TER PLAATSE 
Het is niet mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

BEDRIJVEN KLASSEMENT 1/2 MARATHON AALST 

Gezonde en gelukkige werknemers zijn de basis van een gezond bedrijf. Zet uw onderneming daarom in beweging tijdens de De Halve marathon Aalst op zondag 28 januari 2024. Een verantwoordelijke of teamcaptain maakt een groep ( met unieke code)  aan, waarna iedereen met deze groepscode zich individueel kan aansluiten bij een groep. Van zodra iedereen is ingeschreven, kan de teamcaptain de groep afsluiten en de ALLE inschrijvingen tegelijk betalen, online of via overschrijving. Borstnummers kunnen door de teamcaptain worden opgehaald aan het secretariaat op de dag zelf. 

Heb je problemen met het aanmaken van een groep of slaag je er niet in om het goed te doen , kan je hier onze FAQ's in het Helpcenter bekijken .

 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.


vanaf €15,00

KORTING ( -20% ) AFGELOPEN

Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Bestel nu deze Scott "No Shortcuts" coolmax runningshirt. U kunt dit shirt afhalen op het evenement. Opgelet voor de vrouwen is er een speciaal getailleerd vrouwenmodel beschikbaar.
Steun de kansarme kinderen door een donatie aan het Lucas Project.
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 18-01-2024.
Trail Godefroy | Bouillon: Inschrijving geopend! 1200 tickets beschikbaar! Profiteer van 40% korting >>   Klik hier