INSCHRIJVEN HEUVELLAND ENTRE DEUX MONTS WINE TRAIL

10km-20km-30km


    WEBSITE TRAIL               


De editie 2024 zit erop. Volgende editie staat gepland 24-25 mei 2025 (datum onder voorbehoud).


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 22 mei krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.



Tarief 1 (1-100)

Tarief 2 (101-500)

Tarief 3 ( 501- 700)

10km

€28

€32

€36

20km

€35

€39

€43

30km

€42

€46

€50

*inclusief degustatiemenu aan de finish (Heuvelland Wijnmarathon wijnglas, verschillende soorten wijnen en degustatiebordje)
** Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,1 +3% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail

vanaf €36,00
Organisator: Sportevents