INSCHRIJVEN HEUVELLAND ENTRE DEUX MONTS WINE TRAIL

10km-20km-30km


Officiële pagina van de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail (10 - 20 - 30km) op zondag 2 juni 2024. Deze run maakt deel uit van Runners' lab Trailrunseries.

Degusteer de Belgische topwijn tijdens de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail.  Wist je dat België 342 wijngaarden telt en dat er 18 daarvan in het wondermooie Heuvelland liggen? Hoog tijd om ze te ontdekken. Op 2 juni 2024 loodsen we je tijdens de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail dwars door de wijngaarden van het Heuvelland.

Kies tussen een afstand van 10, 20 of 30 kilometer lopen. Het parcours kronkelt over 70% onverharde paden en trakteert je op prachtige vergezichten over de wijngaarden om en rond de Rodeberg, Monteberg en Kemmelberg. De start en finish zal plaatsvinden op wijndomein Entre-Deux-Monts onder de befaamde zetellift "Cordoba", die de rode- en zwarteberg verbind. Kortom, maak je klaar voor een sportief gastronomisch weekend. Registreer nu en claim jouw startnummer en degustatieglas voor de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail.


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 22 mei krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 1 (1-100)

Tarief 2 (101-500)

Tarief 3 ( 501- 700)

10km

€28

€32

€36

20km

€35

€39

€43

30km

€42

€46

€50

*inclusief degustatiemenu aan de finish (Heuvelland Wijnmarathon wijnglas, verschillende soorten wijnen en degustatiebordje)
** Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,1 +3% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail

vanaf €36,00
Opgelet je gaat inschrijven voor een LOOPEVENT , via hier schrijf je in om te LOPEN - het wandel evenement de Wine Walk is VOLZET
Bestel nu uw coolmax runningshirt van het event. De maten zijn unisex. U kunt dit shirt afhalen samen met uw borstnummer VOOR de start.
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Koop nu met exclusieve korting je Entre-Deux-Monts Trio wijnpakket bij je inschrijving! Met wijnen als: Zientje , Quatre Cépages en Rosé Anaïs
Koop nu met exclusieve korting je Entre-Deux-Monts Trio wijnpakket bij je inschrijving! Met wijnen als: Wiscoutre Rosé, Zientje , Quatre Cépages, Pinot La Douve, Rouge2, Rosé Anaïs,
Het bedrag gaat integraal naar de nationale Borstkanker preventiecampagne
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 02-06-2024.