TriNatura - HouffaRaid DUO 
TriNatura - HouffaRaid DUO

TRINATURA - HOUFFARAID DUO


DUO

Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de TriNatura - HouffaRaid te Nisramont (duo). Dit evenement maakt deel uit van de Trinatura Series. 


De 5de editie van de TriNatura - HouffaRaid gaat door op zaterdag 15 oktober 2022 in Nisramont (La Roche-en-Ardenne). Nieuwe datum, nieuwe parcoursen en nieuw concept!


Je kan dit event meedoen als duo of solo. Inschrijven als duo doe je via de inschrijvingsmodule die je op deze pagina terugvindt. Doe je liever mee als solo? Klik dan door naar deze pagina om je in te schrijven! 

De "nieuwe" HouffaRaid start met een kayakproef van 3km op het meer van Nisramont. Na het kayakken wordt er teruggelopen naar "Landgoed Le Hérou" in Nisramont, 3km. Daar start de MTB-proef van 26km (800m+). Om af te sluiten lopen de deelnemers een pittige trailrun van 4km. Dit alles in het prachtige decors van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”. De duo’s dienen alle onderdelen samen af te leggen.


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via SQM Time en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal inschrijvingen). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste korting

2de korting

Basisprijs

DUO

€110

€135

€150

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com.


Op dezelfde dag als de HouffaRaid vindt ook de Trail du Barrage plaats, één van de mooiste trails in België. Alle info hierover en inschrijvingen vindt je op deze pagina.

Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

vanaf €150,00
Organisator: Sportevents

Media


 • Foto's TriNatura - HouffaRaid 2022

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.

  FB album

 • Foto's TriNatura - HouffaRaid 2020

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.

  FB album

 • Foto's TriNatura - HouffaRaid 2019

  Hieronder is een selectie foto's terug te vinden. Om alle foto's te bekijken verwijzen we naar de albums op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben). Op de event pagina van Sportograf kan je al jouw persoonlijke foto's bekijken / aankopen.

  FB album  Sportograf


 • Foto's TriNatura - HouffaRaid 2018

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben) en/of de event pagina van Sportograf. Daar kan je ook jouw persoonlijke foto's bekijken / aan kopen.


  Resultaten


  • 2022

   Klik hier voor de resultaten van 2022. (beschikbaar vanaf 15/10/2022)

  • 2020

   Klik hier voor de resultaten van 2020.

  • 2019

   Klik hier voor de resultaten van 2019.

  • 2018

   Klik hier voor de resultaten van 2018.

  • 2017

   Klik hier voor de resultaten van de HouffaRaid 2017.

  F.A.Q. 's


  • Is er een fietshersteldienst aanwezig?

   Op dit event zal er spijtig genoeg geen fietshersteldienst aanwezig zijn. Zorg er dus zeker voor dat je bike in orde is.

  • Is een specifiek niveau vereist voor deelname aan jullie triathlons?

   Nee, alle niveau's zijn welkom. Je zorgt er wel best voor dat je de afstanden per discipline binnen de cut-off tijd kan afleggen. De tijdslimieten vind je bij event informatie.

  • Wat als ik de tijdslimiet niet haal?

   Je zal jammer genoeg de wedstrijd moeten staken. Na de cut-off tijden kunnen we niet garanderen dat het parcours nog juist is afgepijld en/of alle seingevers nog op post zijn. Als er specifieke regels zijn hier omtrent zal dit opgenomen worden in de race briefing.

  • Is het parcours verkeersvrij?

   Het parcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels en seingevers respecteren.

  • Mag ik deelnemen met een e-bike?

   Nee, E-bikes zijn niet toegestaan tijdens onze multisport events.

  • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

   Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

   Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

   Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

   Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

  • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

   Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


  • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


   We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

   Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

   Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


   • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

   • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

   • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

  • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

   De GPX-files van de verschillende parcoursen worden ter beschikking gesteld in de week voor het evenement. Dit via de site en via de briefing die per mail naar alle deelnemers wordt gestuurd.

  • Kunnen we een fiets/mtb huren?

   Nee, wij beschikken niet over een fietsverhuurdienst. Je kan altijd in de buurt bij de lokale fietsenmaker informeren of die fietsen verhuurt. Bij camping Buitensport in Houfalize kan je alvast terecht voor een MTB.

  • Is eigen bevoorrading toegestaan?

   Persoonlijke bevoorrading is toegestaan.

  • Krijg ik een finisher-shirt?

   Elke finisher ontvangt een exclusieve finisher T-shirt aan de aankomst.

  • Is er een bike wash voorzien?

   We hopen natuurlijk op stralend fietsweer maar bij echt slecht weer zullen we een mogelijkheid voorzien om je fiets af te spuiten.

  • De inschrijvingen zijn volzet, is er een wachtlijst?

   Als mensen annuleren komen deze plaatsen vrij en kan je via de SQM Time inschrijven. Je kan onze site en sociale media in het oog houden waar we zullen communiceren als er plaatsen vrijkomen. Als de wedstrijd uitverkocht is kan u zich op een wachtlijst zetten.

  Laatste Nieuws / Artikels

  Filter :
  Last Minutes: Polar Bear Trail, Trail Des Coccinelles, Houffa Trail & SCOTT Xtrails - Schrijf nu in