HouffaRaid SOLO 
HouffaRaid SOLO

HOUFFARAID SOLO

HOUFFARAID

SOLO

Officiële webpagina van de HouffaRaid (solo). Dit evenement maakt deel uit van de Triathlon Series.


De 6de editie van de HouffaRaid gaat door op zondag 1 oktober 2023 in La-Roche-en-Ardenne: 2km Kayak - 23km MTB - 10km Trailrun.


Je kan dit event meedoen als duo of solo. Inschrijven als solo doe je via de inschrijvingsmodule die je op deze pagina terugvindt. Doe je liever mee als duo? Klik dan door naar deze pagina om je in te schrijven!

Deze pagina is enkel bedoeld om je in te schrijven als solo-deelnemer voor dit evenement. Klik hier voor alle verdere specifieke info over dit evenement.


De HouffaRaid start met een kayakproef van 2km op het meer van Nisramont. Na het kayakken start de MTB-proef van 23km richting Bérismenil. Om af te sluiten lopen de deelnemers een pittige trailrun van 10km. Dit alles in het prachtige decors van het “Parc Naturel des Deux Ourthes”. 


Dezelfde dag als de HouffaRaid vindt ook de Trail du Barrage plaats, één van de mooiste trails in België. Alle info hierover en inschrijvingen vindt je op deze pagina.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registreren voor 21 september krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

HouffaRaid SOLO

€80

€90

€100

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% exl. BTW

LUCAS PROJECT


Steun het goede doel , vzw Lucas Project en strijd mee tegen de kinderarmoede. Engageer je om 100 euro op te halen aan donaties via je persoonlijk donatiepagina en Sportevents betaalt jouw startbewijs voor de HouffaRaid!


GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

vanaf €90,00
Inschrijving voor individuele deelname. Om in te schrijven als duo volg je de link in de inleidende tekst.
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Koop hier het Etixx startpakket aan meer dan 50% korting en gratis levering! Triathlon Starter Pack: Isotonic Lemon 1kg + Nutritional Energy Gel Cola 12x35g + Energy Sport Bar Red Fruits 12x40g + Etixx bidon 750ml
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 01-10-2023.
LAST MINUTE TICKETS: WIJNMARATHON HEUVELLAND - WALK 3 juni (10-21km) / RUN 4 juni (10-21-42km) SCHRIJF NU IN