TriNatura - HouffaRaid SOLO 
TriNatura - HouffaRaid SOLO

TRINATURA - HOUFFARAID SOLO


SOLO

Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de TriNatura - HouffaRaid te Nisramont (solo). Dit evenement maakt deel uit van de Trinatura Series.


De 5de editie van de TriNatura - HouffaRaid gaat door op zaterdag 15 oktober 2022 in Nisramont (La-Roche-en-Ardenne). Nieuwe datum, nieuwe parcoursen en nieuw concept!


Je kan dit event meedoen als duo of solo. Inschrijven als solo doe je via de inschrijvingsmodule die je op deze pagina terugvindt. Doe je liever mee als duo? Klik dan door naar deze pagina om je in te schrijven!

Deze pagina is enkel bedoeld om je in te schrijven als solo-deelnemer voor dit evenement. Klik hier voor alle verdere specifieke info over dit evenement.


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via SQM Time en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal inschrijvingen). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste korting

2de korting

Basisprijs

SOLO

€60

€75

€80

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com


Op dezelfde dag als de HouffaRaid vindt ook de Trail du Barrage plaats, één van de mooiste trails in België. Alle info hierover en inschrijvingen vindt je op deze pagina.


Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

vanaf €80,00
Organisator: Sportevents

Laatste Nieuws / Artikels

Filter :
Last Minutes: Polar Bear Trail, Trail Des Coccinelles, Houffa Trail & SCOTT Xtrails - Schrijf nu in