INSCHRIJVEN THE LONGEST DAY TRAIL & WALK

10km | 25km | 50km 

Je bevindt je op de inschrijvingswebsite voor The Longest Day Trail & Walk in Spa. Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie vind je op de website van The Longest Day.


    WEBSITE TRAILRUN               WEBSITE WALK


WEBSITE BEARSPORTS


De editie 2024 zit erop. Volgende editie staat gepland 7 juni 2025 (datum onder voorbehoud).


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven!  Zij die registeren voor 30 mei krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 1 t.e.m. 24 dec

Tarief 2 vanaf 25 dec

Tarief 3 vanaf 25 mei

10km

€15

€18

€22

25km

€25

€30

€35

50km

€45

€55

€65

*  Inschrijvingsprijzen zijn exclusief BTW en verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

 

ORGANISATIE

          
Dit event is een samenwerking tussen Sport Events en Bearsports. Twee gerenommeerde evenementenbureaus die de handen in elkaar slaan om deze Longest Day naar een hoger niveau te tillen.


The Longest Day Trail & Walk

vanaf €22,00
Organisator: Sportevents
LIVE RESULTATEN : TRAIL GODEFROY | BOUILLON