Nisraman 

NISRAMAN

NISRAMAN

Road - Off-Road - Original

Officiële webpagina van de Nisraman in Nisramont (La Roche-en-Ardenne). Dit evenement maakt deel uit van de Triathlon Series


De 11de editie van de Nisraman gaat door op zondag 23 juli 2023. Naast de klassieke Nisraman (1km zwemmen, 42km fietsen, 20km MTB, 10km run) is er ook een road en off-road versie. Voor de off-road staat er 1km zwemmen, 40km MTB en 10km run op het programma. De deelnemers aan de road versie zwemmen 1km, fietsen 42km en lopen 10km.


Gezwommen wordt er in het meer van Nisramont. Het fietsparcours op de weg bestaat uit 2 rondes met telkens de Côte de Filly en de Mur de Maboge als belangrijkste obstakels. Het MTB-parcours is uitdagend en laat de deelnemers genieten van de Ardense natuur. De loopproef bestaat uit 2 rondes, is hoofdzakelijk off-road maar relatief goed beloopbaar. 


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registreren voor 13 Juli krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

Nisraman Road

€65

€75

€85

Nisraman Off-Road

€85

€95

€105

Nisraman Original

€115

€125

€135

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% excl. BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

vanaf €75,00
Het bedrag gaat integraal naar de nationale Borstkanker preventiecampagne
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Koop hier het Etixx startpakket aan meer dan 50% korting en gratis levering! Triathlon Starter Pack: Isotonic Lemon 1kg + Nutritional Energy Gel Cola 12x35g + Energy Sport Bar Red Fruits 12x40g + Etixx bidon 750ml
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 14-07-2023.

Praktische informatie


 • Adres - Bereikbaarheid - Parking

  Secretariaat, wisselzone en finish aan het Wilnishof te Nisramont. Adres: Nisramont 51, 6983 La Roche-en-Ardenne GPS: 50°08’26” N, 5°39’21” E. Parkeren kan enkel in de parkeerwei net naast de wissel- en finishzone. Volg de bordjes parking in Nisramont. Parkeren langs de kant van de weg is niet toegelaten!  De zwemstart is aan de barrage van Nisramont. Dit is 3km verder en deelnemers rijden hier best met de fiets heen. Het is allemaal bergaf. • Dagindeling - Uurschema

  *Programma onder voorbehoud

  Zaterdag 22 juli 2023

  18.00 - 19.00: Mogelijkheid tot ophalen startpakket tent Wilnishof.


  Zondag 23 juli 2023

  07.00 - 08.30: Afhalen startpakket tent Wilnishof.
  07.00 - 08.30
  : Wisselzone Wilnishof open voor plaatsen van loopspullen (en MTB voor deelnemers Nisraman)
  07.30 - 07.45:
   Wisselzone barrage Nisramont open voor plaatsen MTB (enkel deelnemers Off-Road)
  08.00: Start Nisraman Off-Road
  08.30 - 08.45:
   Wisselzone barrage Nisramont open voor plaatsen wegfiets (enkel deelnemers Road + Nisraman)
  09.00: Start Nisraman Road + Nisraman Original
  16.00: Einde event


  De verschillende podia worden zo snel mogelijk na de finish van de 3de finisher op die afstand gehouden. 

  Ophaling van het materiaal uit de wisselzone gebeurt ten vroegste vanaf 12u. We vragen respect voor de collega’s en deze niet te hinderen tijdens het ophalen van uw materiaal.

 • Aanmeldingsprocedure

  Borstnummers worden vooraf niet opgestuurd en kunnen enkel afgehaald worden op het wedstrijdsecretariaat op de dag van de wedstrijd. Je startnummer krijg je enkele dagen voor het event gemaild en je kan deze ook bekijken op de deelnemerslijst die gelijktijdig met de mailing online komt. 

  De eventuele extra’s die je bestelde krijg je samen met je startnummer mee.

  Het is mogelijk om startbewijzen van familie en/of vrienden af te halen. Eventuele last minute veranderingen van afstand dien je te melden aan het secretariaat. Zie ‘Dagindeling – Uurschema' voor de openingsuren van het wedstrijdsecretariaat.

  Bij vermelding van je startnummer ontvang je een enveloppe met daarin:

  • 1 wegwerp borstnummer – deze dient bij het fietsen achteraan te worden gedragen en bij het lopen vooraan (gebruik een heupgordel).
  • 1 stuurbord.
  • 1 badmuts.
  • 1 timingchip met velcro enkelband - deze dient aan de enkel bevestigd te worden. Na de wedstrijd moet deze chip terug afgegeven worden.
  • Spanbandjes voor stuurbord vast te maken.
  • 1 genummerde plastic zak voor eventuele overtollige kledij van voor de start. Deze zak wordt terug naar de wisselzone Wilnishof gebracht door de organisatie en kan pas na de wedstrijd afgehaald worden bij het uitchecken van het materiaal.
  • 1 genummerde plastic zak voor de wetsuit (indien wetsuit toegelaten). Deze zak wordt terug naar de wisselzone Wilnishof gebracht door de organisatie.
 • Wisselen van naam, afstand en/of annuleren

  Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Douches - Kleedkamers

  Na de wedstrijd kunt u zich douchen in de kleedkamers vlakbij de aankomst. Gelieve vuile schoenen buiten al uit te doen.

 • Ongevallenverzekering

  Deelnemers zijn standaard NIET verzekerd voor lichamelijke ongevallen. Er kan optioneel één aangekocht worden aan 5 euro. De organistie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer voor, tijdens en na de wedstrijd.

 • Goede doel Think Pink

  De organisatie steunt het goede doel THINK PINK, de nationale borstkanker campagne. Bij uw inschrijving kunt u een donatie doen hiervoor.  Als nationale borstkankercampagne vraagt Think Pink meer aandacht voor borstkanker en financiert de organisatie wetenschappelijk onderzoek rond de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 vrouw op 8 krijgt borstkanker. Elk jaar horen meer dan 10.500 mensen dat ze borstkanker hebben. Vrouwen én mannen, want 1 lotgenoot op 100 is een man. Elke dag sterven 7 lotgenoten aan de ziekte.


  BEWEGEN GEEFT LEVEN

  Wat veroorzaakt borstkanker? Daarnaar voeren wetenschappers voortdurend onderzoek uit. Onderzoek bewees al dat gezonde voeding en voldoende bewegen het risico op borstkanker kunnen terugdringen. Daarom hecht Think Pink zo veel belang aan bewegen: het is een belangrijke preventiemaatregel, maar speelt ook een cruciale rol tijdens het herstel.


  THINK PINK GEEFT BORSTKANKER GEEN KANS

  Als nationale borstkankercampagne heeft Think Pink vier duidelijke doelstellingen:

  • Informeren over borstkanker
  • Sensibiliseren over het belang van screening
  • Innovatief en heel concreet wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financieren
  • Zorg- en nazorgprojecten ondersteunen

  Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

  Meer info vind je op think-pink.be  

 • Fotoservice

  Een foto selectie kan je enkele dagen na het event terugvinden op onze Facebook pagina. Deze kan iedereen bekijken, ook diegene die GEEN facebook account hebben.


 • Organisatie

  De organisatie is in handen van Sportevents, bvba.

  Dit event maakt deel uit van de Triathlon Series.

 • Overnachten / Logement

  Vakantiehuis Nisramont

  In Nisramont op 10km Van La Roche en 13km van Houffalize ligt dit exclusief vakantiehuis voor 10-12 personen. Deze nieuwbouw villa van 2013 is een echt pareltje. Er zijn 6 kamers van twee personen beschikbaar elk met eigen toilet en douche. 


  Vayamundo Houffalize

  Even ontsnappen aan het hectische leven: dat kan nergens beter dan in de Ardennen. In Vayamundo Houffalize kom je helemaal tot rust in de natuur, of zoek je net het avontuur op, tijdens spectaculaire arrangementen voor groepen en families. De club werd onlangs volledig gerenoveerd: kamers, restaurants, en inkomhal werden in een nieuw jasje gestopt, terwijl een nagelnieuwe fitness en wellnessruimte het geheel compleet maakt. Dàt is geniéten! Reserveer via contactcenter@vayamundo.be of per telefoon op 078 156 100.

  Vayamundo Houffalize Ol Fosse d’Outh 1 6660 Houffalize Tel.: 0032 (0)78 156 100 Website: www.vayamundo.be


  B&B Au Canard

  Op zoek naar rust? Welkom in “Au Canard” te Maboge aan de voet van de muur van Maboge, in het dal van de Ourthe. Op 6km van La Roche en Ardenne. “Au Canard”, waar rust, gezelligheid, authenticiteit en genieten centraal staan.


  Gite Le Chasseur du Ciel

  Le Chasseur du Ciel in Dochamps (vlakbij La Roche) is een kleine, moderne vakantiewoning met een adembenemend panoramisch uitzicht. De vakantiewoning is geschikt voor 2 tot 4 personen. 


  Café Coureur Houffalize

  Café Coureur in Houffalize is een recent volledig gerenoveerd hotel dat is aangepast aan de hedendaagse noden van de (fietsende/sportende) klant.  Keuze uit hotelkamers of studio's en dit alles in een unieke wielersfeer. 


  Camping Buitensport

  Deze gezellige camping ( met 10 houten bungalows ) is net buiten Houffalize gelegen en is gans het jaar open. DE plaats als U een beperkt budget hebt - Camping buitensport 


  Cabin in the woods

  In een doodlopende straat aan de rand van het bos kan je onze 'Cabin in the woods' vinden die geschikt is voor 6 personen. Aan de voorkant van de cabin is er een zonnig terras met plaats voor 2 auto's om te parkeren. Achter het huis heb je zicht op de vallei van de Ourthe. Dit is een zeer mooie plek om 's morgens te ontbijten. Je kan ons vinden op 1,5 km van het centrum van Houffalize, de supermarkt, de bakker,... . Het is de perfecte uitvalbasis voor alle Sportevents in de buurt. 


  La Laiterie

  Herberg La Laiterie is de thuisbasis van Brandsport, hun activiteiten worden georganiseerd vanuit deze herberg die prachtig gelegen is midden in de bossen van de Belgische Ardennen. U vindt deze gezellige Auberge ‘La Laiterie’ net buiten het dorpje Mierchamps, zo’n 7 km ten zuiden van La Roche-en-Ardenne. Het pand dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale ‘melkfabriek’ ofwel Laiterie. 


  Les 5 Ourthes

  In de laatste beschermde ligging van de Ardennen, te Nadrin, ligt het hotel met luxekamers Les 5 Ourthes. U droomt rust te hebben en wandelingen te maken, vissen, klimmen, kayaken, gastronomie en zo veel meer? Dan is Les 5 Ourthes uw keuze.


  Les Cabanes de Rensiwez

  Zet de tijd even stil, laat je verbeelding spreken en geniet een weekend of langer in een hut van Rensiwez. De hutten zijn sfeervol en gezellig voor twee, een thuis als basis om erop uit te trekken of gewoon te blijven, van de natuur te genieten en tot rust te komen." Deze hutten zijn uitgerust als kleine huisjes: een houtkachel, een kitchenette, enz. Sommige beschikken zelfs over een sauna of houtgestookte jacuzzi. We bieden ook kampeerplaatsen aan. Tijdens uw verblijf staat het personeel steeds klaar om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken en waar mogelijk, komen ze aan uw wensen tegemoet : een afvaart van de Ourthe, mountainbiken, wandeltochten, enz. Voor reservaties : Klik hier Event informatie


 • Startprocedure

  De start bevindt zich aan de barrage van Nisramont. Dit is 3km van het wedstrijdsecretariaat.

  Het zwemmen is in het meer van Nisramont. Er wordt gestart vanop de oever en tegenwijzerzin gezwommen (2 rondes, boeien langs rechts ronden). Er kan niet ingezwommen worden. Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

 • Tijdslimieten

  Nisraman Off-Road

  Na Zwemmen: 35min

  Na MTB: 4h15

  Aankomst: 5h45


  Nisraman Road

  Na Zwemmen: 35min

  Na fietsen: 2h45

  Aankomst: 4h15


  Nisraman Original

  Na Zwemmen: 35min

  Na fietsen: 2h45

  Na MTB: 4h45

  Aankomst: 6h15


  Indien u deze limiettijden niet haalt zal u de wedstrijd niet kunnen verderzetten.

 • Non-drafting

  Drafting/stayeren tijdens het fietsen is niet toegestaan.

  Tijdritfietsen of fietsen met lange tijdritsturen, volle wielen en schijfremmen zijn toegestaan.

  Voor verdere toelichting zie "reglementen".

 • Tijdsregistratie / Live coverage


  Bij aanmelding op het wedstrijdsecretariaat ontvang je een timingchip + velcro enkelband. Deze dien je stevig te bevestigen aan je enkel voor de start van de wedstrijd. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

  Controlepunten liggen verspreid over het parcours. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.


  Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time
  Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live .
  Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

  Vergeet zeker niet je chip en enkelband terug in te leveren na de wedstrijd!

 • Podium / Prijzenpot

  TBA
 • Bevoorradingen

  Er is enkel bevoorrading voorzien tijdens het lopen en er is een eindbevoorrading. De bevoorradingen hebben standaard water, zoute snacks, cake, snoep, … .

  TIP: Bij passage in wisselzone T2 na het fietsen en na het MTB kan je zelf bevoorrading klaarzetten.

 • Toeschouwers

  Supporters kunnen komen kijken naar de start aan het meer van Nisramont. De rest van de wedstrijd is best te volgen aan het  Wilnishof in Nisramont. Hier is de wisselzone en de aankomst.

  Tijdens het event zal er ook een live timing voorzien worden zodat de supporters hun favoriete atleten kunnen volgen. Voor de kids is er een speeltuin voorzien! Reglementen


 • Specifieke wedstrijdregels

  Bovenop de gebruikelijke wedstrijdregels gaat de deelnemer eveneens akkoord met onderstaande specifieke NISRAMAN regels:

  1. Voor de fietsproef op de weg is stayeren verboden en dient men minstens 15 meter afstand te houden. Men mag gebruik maken van een tijdritfiets en opzetstuur. Indien men wenst kan men deze proef ook met de mtb afwerken. De mtb mag echter NIET beschikken over een opzetstuur.

  2. Indien men NIET wisselt van fiets moet men toch gans de 2de wisselzone al LOPEND doorgaan.

  3. De mountainbikes moeten beschikken over goed werkende remmen. Fietsen zonder goed functionerende remmen worden zonder pardon afgekeurd.

  4. Men mag enkel starten met een UCI goedgekeurde fiets ( 26″ – 27.5″ – 29″ wielen ). E-bikes zijn niet toegelaten.

  5. Het dragen van een helm is verplicht tijdens de fiets- en MTB proef.

  6. Het al dan niet opzettelijk afsnijden van het parcours – als ook het wegwerpen of laten vallen van bidons – gels – verpakkingen etc resulteert in een aangepaste tijdstraf. De racedirector beslist over de grootte van deze straf met een minimum van 3 minuten en maximum van 120 minuten.

 • Non-Drafting

  De fietsproef op de weg is non-drafting.


  STAYERREGLEMENT EN STRAFPROCEDURE VOOR NON DRAFTING RACES

  De draftzone is 15m van het voorwiel tot aan jouw voorganger zijn achterwiel. Dit is dubbel zo lang dan bij een VTDL wedstrijd. Bij het inhalen/passeren van een voorganger hebt u 20 seconden de tijd om dit te doen. We hebben 8 scheidsrechters op de moto die gele kaarten uitdelen bij inbreuken op deze regel. Tevens hebben we 6 spotters die langs de kant staan en die ook gerechtigd zijn om inbreuken te noteren en door te geven.

  Bij gele kaarten (straftijd) krijgt u:

  • 1 gele kaart = Er wordt 5 minuten straftijd bij uw eindtijd bijgeteld aan de finish
  • 2 gele kaarten = DSQ

  Opgelet, indien uw nummer door 1 van onze vaste spotters wordt genoteerd gaat u tijdens de wedstrijd geen kaart zien, maar worden er wel 5 minuten straftijd bij uw eindtijd bijgeteld. Aan de finish gaat een bord uithangen met daarop alle nummers die een overtreding begaan hebben.

  Gele kaarten (straftijd) krijgt u bij:

  1. Inbreuk tegen de hierboven genoemde draftregels
  2. Langdurig langs de linkerkant van de weg rijden
  3. Inhalen / passeren van een deelnemer langs rechts
  4. Opzettelijk wegwerpen van bidons, gels en dergelijke verpakkingen BUITEN de dropzone (deze is 100m voor en na een bevoorrading )
  5. Fietsen in de wisselzone
  6. Zich laten begeleiden door iemand tijdens het lopen
  7. Zich laten bevoorraden door iemand buiten de DROP zone (100m voor en na een bevoorradingspost)

  Rode kaart (DSQ) krijgt u bij:

  1. 2 inbreuken die 5 minuten straftijd tot gevolg hebben
  2. Grof verbaal of fysiek geweld tegen een scheidsrechter of andere deelnemers
  3. Uitermate grof stayergedrag (op minder dan 5 meter afstand rijden)
 • Wetsuit

  Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

Parcours

U kan hieronder van zodra beschikbaar de verschillende parcoursen terugvinden.


De GPX is downloadbaar vanaf 17/07/2023.

* Delen van het parcours zijn privé en enkel toegankelijk tijdens de race.

** De parcoursen zijn steeds onder voorbehoud en kunnen in de aanloop naar de wedstrijd nog aan wijzigingen onderworpen worden.

Media


 • Foto's 2023

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.


  • Foto's 2022

   Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.


   • Foto's 2021

    Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.


    • Foto's 2019

     Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


     • Foto's 2018

      Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


      Resultaten


      • 2023

       Klik hier voor de resultaten van 2023 (vanaf 23/07/2023).

      • 2022

       Klik hier voor de resultaten van 2022.

      • 2021

       Klik hier voor de resultaten van 2021.

      • 2019

       Klik hier voor de resultaten van 2019.

      • 2018

       Klik hier voor de resultaten van 2018.

      • 2017

       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman korte afstand 2017.
       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman lange afstand 2017.

      • 2016

       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman korte afstand 2016.
       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman lange afstand 2016.

      • 2015

       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman korte afstand 2015.
       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman lange afstand 2015. 

      • 2014

       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman 2014.

      • 2013

       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman 2013.

      • 2012

       Klik hier voor de resultaten van de Nisraman 2012.

      F.A.Q. 's


      • Is een specifiek niveau vereist voor deelname aan jullie triathlons?

       Nee, alle niveau's zijn welkom. Je zorgt er wel best voor dat je de afstanden per discipline binnen de cut-off tijd kan afleggen. De tijdslimieten vind je bij event informatie.

      • Wat als ik de tijdslimiet niet haal?

       Je zal jammer genoeg de wedstrijd moeten staken. Na de cut-off tijden kunnen we niet garanderen dat het parcours nog juist is afgepijld en/of alle seingevers nog op post zijn. Als er specifieke regels zijn hier omtrent zal dit opgenomen worden in de race briefing.

      • Vanaf wanneer word ik in de veteranen reeks ingedeeld?

       Iedereen met een leeftijd van 40 jaar of ouder op 31 december van datzelfde jaar zal in de veteranen reeks ingedeeld worden. Men zal dus in de veteranen reeks worden ingedeeld vanaf het jaar dat men 40 jaar zal worden. Ben je op het moment van de wedstrijd nog 39 jaar en moet je later op het jaar nog 40 jaar worden zal je voor deze wedstrijd al wel in de veteranen reeks ingedeeld worden. Dezelfde werkwijze wordt aangehouden bij de categorieën 50+ (vanaf 50 jaar) en 60+ (vanaf 60 jaar).

      • Is het parcours verkeersvrij?

       Het parcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels en seingevers respecteren.

      • Mag ik deelnemen met een e-bike?

       Nee, E-bikes zijn niet toegestaan tijdens onze multisport events.

      • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

       Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

       Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

       Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

       Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

      • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

       Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


      • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

       De GPX-files van de verschillende parcoursen worden ter beschikking gesteld in de week voor het evenement. Dit via de site en via de briefing die per mail naar alle deelnemers wordt gestuurd.

      • Is drafting toegelaten? Welke regels gelden er bij non-drafting?

       Drafting/stayeren tijdens het fietsen is niet toegestaan. Volle wielen en schijfremmen zijn toegestaan. Ons volledige regelement is terug te vinden bij event informatie - reglementen.

      • Kunnen we een fiets/mtb huren?

       Nee, wij beschikken niet over een fietsverhuurdienst. Je kan altijd in de buurt bij de lokale fietsenmaker informeren of die fietsen verhuurt. Bij camping Buitensport in Houffalize kan je alvast terecht voor een MTB.

      • Is eigen bevoorrading toegestaan?

       Persoonlijke bevoorrading is  wel toegestaan.

      • Is er een bike wash voorzien?

       We hopen natuurlijk op stralend fietsweer maar bij echt slecht weer zullen we een mogelijkheid voorzien om je fiets af te spuiten.

      • Krijg ik korting met een wedstrijdlicentie van de triathlonfederatie?

       Onze events zijn onafhankelijk van de triathlonfederatie georganiseerd en we kunnen daarom geen kortingen geven voor atleten die in het bezit zijn van een licentie.

      • Mag ik zwemmen met wetsuit?

       Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

      • De inschrijvingen zijn volzet, is er een wachtlijst?

       We werken niet met een wachtlijst. Als mensen annuleren komen deze plaatsen vrij en kan je via de SQM Time inschrijven. Je kan onze site en sociale media in het oog houden waar we zullen communiceren als er plaatsen vrijkomen.

      Laatste Nieuws / Artikels

      Filter :
      KLUISBERG TRAIL (12 FEB) - LAST MINUTE TICKETS   SCHRIJF NU IN