INSCHRIJVEN RAID DES FANTOMES

23-03-2024

Je bevindt je op de inschrijvingswebsite voor de Raid des Fantômes. Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie vind je op de website van de Raid des Fantômes.


    GA NAAR EVENT WEBSITE


De 3de editie van de Raid des Fantômes in La Roche-en-Ardenne staat gepland op zaterdag 23 maart 2024. Een unieke MTB race voor duo's over een 55km lang uitdagend parcours in de Ardennen met ruim 1600 hoogtemeters! Een team bestaat steeds uit 2 personen. Start en finish zijn gelegen aan de voetbalterreinen van Bérismenil (La Roche). Men kan meedoen in een mannen- , vrouwen- of mixed team telkens bestaande uit 2 personen. De duos dienen samen te fietsen en samen te finishen. Daag je maatje uit en schrijf je in voor een dag vol offroad avontuur!


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven!Tarief t.e.m. 1 nov

Tarief vanaf 2 nov

Tarief vanaf 2 maart

Raid des Fantômes

€90

€110

€130

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief BTW en verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

Raid des Fantômes

vanaf €130,00
Inschrijvingsprijs is per duo.
Steun de kansarme kinderen door een donatie aan het Lucas Project.
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 23-03-2024.
LAST MINUTE TICKETS NORTH C TRAIL 10 MAART SCHRIJF NU IN