Trail Games® Nisramont 

TRAIL GAMES® NISRAMONT

Officiële webpagina van Trail Games® Nisramont te Nisramont (La Roche-en-Ardenne) - Trailrun voor solo's en teams. Deze trail maakt deel uit van de Runners' Lab Trailrunseries.
Maximum 100 lopers lopen maximum 8 ronden over 3 verschillende parcoursen van 4 tot 6km. Bij de start van elke ronde worden twee dobbelstenen geworpen. De eerste dobbelsteen bepaalt welk parcours je moet lopen, de tweede met hoeveel personen je moet lopen als je in team deelneemt. Deelnemen kan in teams van 2, 3, 4 of solo en de afstanden op het einde van de dag variëren van 4 tot 43km.

De eerste ronde start om 10u, de tweede om 11u, ... laatste ronde lopen we om 17u. Tussendoor kan je terug op krachten komen met gratis pasta en La Chouffe. De winnaar van een ronde scoort een punt, de tweede twee, de derde drie enzovoorts. De loper met na 8 ronden de minste punten kroont zich tot Trail Games-kampioen.

De tweede editie van de Trail Games® Nisramont gaat door op zaterdag 22 juli 2023 in Nisramont. (datum onder voorbehoud)

Max. 100 lopers - 3 verschillende parcoursen van 4 tot 6km - 8 ronden - 2 dobbelstenen

Lees alles over de Trail Games

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

vanaf €65,00
Organisator: Sportevents

Media


 • Foto's 2022

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).

  • Foto's 2020

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


   Resultaten


   F.A.Q.


   • Mag ik enkel deelnemen indien ik 8 ronden loop?

    Neen!

    Iedereen is welkom voor zowel 1 ronde als 8 ronden.
    De bedoeling van de Trail Games® in Nisramont is wel om zoveel mogelijk ronden af te leggen aan maximum 1 ronde per uur.

   • Mag ik nog starten als ik niet binnen het uur terug ben?

    Helaas niet!

    Je krijgt per ronde 1 uur om te finishen. Ben je later binnen dan mag je de volgende ronde niet meer starten. Lees alles na in Parcours & concept.

   • Uit hoeveel personen bestaat een team?

    Een team bestaat uit 2, 3 of 4 deelnemers.

    Neem de informatie in het eerste tabblad onder "parcours en concept" zeker grondig door.

   • Wie bepaalt wie wanneer loopt in een team?

    Teams hebben volledig vrije keuze in de opstelling en bepaling van de volgorde van de lopers.

    Wanneer een zijde met 1 mannetje geworpen wordt, loopt maar 1 loper van het team. Het team kiest zelf wie er loopt. Wanneer er een zijde met 2 mannetjes geworpen wordt, dan dienen er 2 lopers als duo de ronde samen af te leggen. Ze moeten bij elkaar blijven en ook zo finishen. 

   • Meerdere lopers vallen uit in/na dezelfde ronde. Hoe wordt het klassement opgemaakt?

    Het uiteindelijke eindklassement van de Trail Games® Nisramont wordt in de eerste plaats bepaald door het aantal gelopen rondes en bij ex aequo wordt er naar de punten gekeken: wie het minste aantal punten heeft, wint.

    Punten krijg je bij het finishen van elke ronde.

    Per ronde krijgt de snelste 1 punt, de 2de 2 punten, de 3de 3 punten etc... De 8ste en tevens laatste ronde tellen de punten driedubbel!

    Iemand die er zou in slagen om 8x als eerste te finishen verdient het minimum aantal punten van 10 en mag zich dan oververdiend de Trail Games Champion noemen.

   • Zijn er aparte klassementen voor teams van 2, 3 of 4?

    Neen!

    Lees alles na bij Parcours & concept.

   • Zijn er aparte klassementen voor mixed en vrouwen teams?

    Neen!

    Lees alles na bij Parcours & concept.

   • Heb ik specifieke Trail schoenen nodig voor dit event?

    Trailschoenen zijn steeds aan te raden wanneer je offroad loopt. Ze bieden meer stabiliteit op oneffen terrein en voorkomen dat je je enkel zou omslaan over een boomwortel, steen, ... . Bovendien heb je in steile klimmen of technische afdalingen grip nodig.

    De trailschoenen van SCOTT bieden verschillende modellen aan met een terrein specifiek profiel.

    Gewoonweg DE beste trailschoenen. 

   • Zijn honden en/of stokken toegelaten?

    Honden zijn niet toegestaan.

    Wandelstokken zijn toegelaten.

   • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

    Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

    Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

    Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

    Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

   • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

    Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


   • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


    We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

    Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

    Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


    • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

    • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

    • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

   LAST MINUTE TICKETS: THE LONGEST DAY SPA (10-11 juni) - WALK 100-50-24-10km SCHRIJF NU IN WALK /// TRAIL 100-50-24-10km SCHRIJF NU IN TRAIL