iLumen Bilzen Triathlon 

Officiële inschrijvingspagina van de iLumen Bilzen Triathlon

zondag 19.05.2024 |111 Triathlon - 1/8 Triathlon


Je bevindt je op de inschrijvingspagina voor de iLumen Bilzen Triathlon. Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie vind je op de website van de iLumen Triathlon.


    GA NAAR EVENT WEBSITE


De 111 triathlon van Bilzen staat opnieuw op onze kalender. De wedstrijd gaat door op zondag 19.05.2024 en opnieuw kan er gekozen worden voor de iLumen Bilzen Sprint Triathlon (500m-25km-5km) of de iLumen Bilzen 111 Triathlon (1km-100km-10km).


Door een zo goed als vlak fietsparcours met lange rechte stukken ligt de snelheid bijzonder hoog en kunnen de hardrijders hun kwaliteiten ten volle ontplooien.


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registreren voor 9 mei krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief t.e.m. 30 nov

Tarief vanaf 1 dec

Tarief vanaf 29 april

1/8 Triathlon

€50

€55

€60

111 Triathlon

€120

€130

€150

* Inschrijvingsprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

iLumen Bilzen Triathlon

vanaf €60,00
Druk op de validatieknop om te controleren of het e-mailadres al in onze database staat
Je kan jezelf en/of andere mensen inschrijven en iedereen in 1 keer betalen
Voor dit event heb je een eigen velcro chipband nodig om de timing chip te bevestigen. Koop deze nu met 25% korting (€5,95 i.pv. €7,95)! Voor de duo/trio races is 1 bandje voldoende.
Steun de kansarme kinderen door een donatie aan het Lucas Project.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents
LIVE RESULTATEN : ILUMEN BILZEN TRIATHLON