WALK FOR THE CURE

14KM | 22KM | 17KM 

Officiële webpagina van de Walk For The Cure in Le Markstein (14km | 22km | 17km). 
Deze wandeltocht maakt deel uit van Think Pink Walkingseries. 


De Walk for The Cure is een driedaagse wandeltocht doorheen de mooiste plekjes van de Vogezen. De 4de editie gaat door op 19 - 20 & 21.07.2024. De tocht is ten voordele van Think Pink, die de strijd inzet tegen borstkanker. Elke dag ontdek je een nieuw stukje Vogezen. Drie dagen wandelen met uitgebreide bevoorradingsposten!


Heb je vrienden, familie die liever lopen of fietsen? Breng ze gerust mee. Zij kunnen op zaterdag 20/07 één van de 4 afstanden van 4de editie van de Marathon du Grand Ballon kiezen of deelnemen aan de driedaagse fietstocht Ride For The Cure !

Op het einde van de Walk For The Cure krijgt iedereen een uniek finishers shirt en een finishersmedaille!


PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze pagina is enkel bedoeld om in te schrijven. Alle praktische info over het event is terug te vinden op de website grandballon.eu via de knop hieronder.INSCHRIJVINGSTARIEVEN 2023

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 12 juli krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

13km - 22km - 17km

€88,00

€110,00

€120,00

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

vanaf €110,00
Organisator: Sportevents

Impressies Walk For The Cure