Inschrijvingen North C Walk 

Officiële webpagina van de North C Walk in Koksijde (13 - 21 - 28 - 35km). Dit event maakt deel uit van de Walking series


Walking Series trekt voor de zesde keer naar de kust tijdens de North C Walk. Jij kiest tussen vier afstanden: 13km,  21km, 28km of 35km. Beide tochten zijn 90% off road met stukken in het bos, de duinen en op het strand. De hoogste duin van België, de Hoge Blekker (33m) kan uiteraard niet ontbreken. Start en finish bevinden zich op de zeedijk ter hoogte van het E. Terlinkplein in Koksijde.


     GA NAAR EVENT WEBSITE
 


Heb je vrienden, familie die liever lopen? Breng ze gerust mee. Zij kunnen op zondag één van de 4 afstanden van 11de editie van de North C Trail kiezen.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Tarief 1

Tarief 2

Tarief 3

13km

€12,80

€16

€18

21km

€18,40

€23

€26

28km

€24,00

€30

€33

35km

€29,60

€37

€41

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief BTW en verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

INSCHRIJVEN TER PLAATSE IS NIET MOGELIJK 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven. Het event is volzet

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.North C Walk

vanaf €18,00
Organisator: Sportevents
LIVE RESULTATEN : MARATHON DU GRAND BALLON