Passion for Sports Cycling Challenge 

PASSION FOR SPORTS CYCLING CHALLENGE

De Passion for Sports Cycling Challenge start op zaterdag 11 september en wordt afgesloten met het wereldkampioenschap wielrennen in Leuven op 26 september. Deelnemers mogen fietsen op alles met twee wielen (gravelbike , mountainbike, koersfiets), maar de activiteit moet outdoor uitgevoerd worden. Rollen zijn dus geen optie.
Met deze Cycling Challenge dagen we je uit om samen met een vriend, familielid of collega een sportief duo te vormen. Via de Strava-app worden alle outdoor fietsritten van 11 september tot en met 26 september opgeteld. Samen fietsen kan en mag, maar de individuele sessies tellen mee.


SLAGEN VOOR DE CHALLENGE - RANKING

Je bent als team geslaagd voor deze fietsuitdaging als jullie tien langste fietsritten samen minstens 500 kilometer bedragen én het team minstens 10 punten heeft behaald

Deelnemen en slagen is belangrijk dan winnen, maar uiteraard wordt er ook een ranking opgesteld. Hier worden de afstanden van de tien langste fietsritten opgeteld per duo. Het winnende team is dus niet noodzakelijk het koppel dat tijdens de Challenge het meeste aantal kilometers aflegde, maar wel het team dat in slechts tien ritten de grootste afstand bij elkaar heeft weten te fietsen.

BELONING: WEEKEND ARDENNEN VOOR TWEE

Van elk team dat beide doelen behaalt, krijgen beide leden in 2022 éénmalig 25 euro korting op één van de vele fietsevenementen van Passion for Sports. 
Ook mogen de 3 teams die geslaagd zijn in de Challenge én die de schiftingsvraag het dichtste benaderen een weekend gratis gaan fietsen en overnachten in één van onze drie partnerhotels.
Let op: wat de schiftingsvraag betreft, kijken we enkel naar de voorspelde eindtijd op het WK wielrennen en houden geen rekening met de gekozen winnaar.

Challenge powered by


Ranking Teamnaam Totale Afstand Challenge Afstand Punten Activiteiten geslaagd
Sr.No Naam Club
Ranking Naam Club Distance Top 100 Afstand Activiteiten Leden geslaagd
LAST MINUTE TICKETS THE LONGEST DAY Trail en Walk van 8 juni in Spa SCHRIJF NU IN