INSCHRIJVEN SINT PIETERSBEAR TRAIL

TRAIL RUN  12km | 15km | 26km | 38km

7 en 8 september 2024


   WEBSITE TRAIL   


Op 8 september is het zover! Een nieuwe Sint Pietersbear Trail door de mooie ENCI groeve in Maastricht. 

De vorige edities van de Sint Pietersbear Trail zakten steeds rond de 1200 lopers naar de ENCI groeve af. Dus als je erbij wil zijn wacht dan niet te lang met inschrijven. 


De inschrijvingen gaan van start op 25 februari en in tegenstelling tot vorig jaar zijn er geen 1200 startbewijzen beschikbaar, maar slechts 750 stuks! 

Registreer jij voor 29 augustus 2024 dan krijg je een persoonlijk startnummer met naam en voornaam erop toebedeeld. 


Naast deze inperking van het maximaal aantal lopers, verhoogt natuurmonumenten dit jaar de bijdrage die organisatoren moeten betalen. Helaas zijn we door deze 2 feiten genoodzaakt om een tariefsverhoging door te voeren. Hopelijk weerhoudt dat jullie niet om in te schrijven en zien we jullie met een beperkt aantal terug op 8 sept in de groeve.

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten


GEEN INSCHRIJVING TER PLAATSE 

Het is niet mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.


GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers!


Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.


ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Bearsports, een bedrijf in Zuid-Limburg dat jaarlijks verschillende evenementen organiseert. We zijn actief in trailrunning, adventure raids en walking events

Sint Pietersbear Trail

vanaf €28,00
Druk op de validatieknop om te controleren of het e-mailadres al in onze database staat
Je kan jezelf en/of andere mensen inschrijven en iedereen in 1 keer betalen
Opgelet, je schrijft in voor een hardloop evenement. Nieuwe 12km afstand op zaterdagochtend
Functioneel T-shirt
Let op! Onze trails zijn plastic bekervrij. Dus je dient zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets wil drinken bij de verzorgingspost of aan de finish.
Het parcours van deze trail loopt door de mooiste natuur van Nederland. Natuurmonumenten beschermt de natuur in Nederland. Jouw bijdrage gaat integraal naar natuurmonumenten
Organisator: Bearsports
Inschrijvingen mogelijk tem 08-09-2024.
LIVE RESULTATEN : MARATHON DU GRAND BALLON