PASSION FOR SPORTS-COMMUNITY

Passion for Sports wil zoveel mogelijk mensen met elkaar verbinden. Fietsers, lopers, triatleten, mountainbikers, wandelaars, trailrunners die stuk voor stuk éénzelfde passie voor sport delen. We verbinden sporters, deelnemers, organisatoren en sponsoren allemaal via dit platform.


Anno 2021 telt de Passion for Sports-community een zestal verschillende organisatoren die jaarlijks meer dan zestig verschillende evenementen organiseren. 


Zoals elke community willen we echter groeien en zijn we steeds op zoek naar evenementen, routes en challenges die een meerwaarde voor onze fanatieke gemeenschap van sporters kunnen betekenen.  


EVENEMENTEN

De evenementen op Passion For Sports dragen allen een kwaliteitslabel en zijn gewoon leuk, een tikje anders en simpelweg cool. Organiseer jij ook zo'n evenement? Is jouw event ook een echte meerwaarde voor onze community en past die perfect in onze kalender? Neem dan vrijblijvend contact met ons op rechtsonder deze pagina!


COMPANY CHALLENGES

Heb je een bedrijf en wil je via een leuke, sportieve challenge ons netwerk van sporters bereiken? Of wil je gewoon je eigen werknemers een duwtje in de rug geven richting een gezonde, actieve levensstijl? Contacteer ons vraag een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

LIVE RESULTATEN : MARATHON DU GRAND BALLON