INSCHRIJVEN Druivenmarathon

Je bevind je op het inschrijvingsformulier van de eerste editie van de Druivenmarathon in samenwerking met de gemeentes Overijse, Huldenberg en Tervuren .

Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen en locatie vind je op website van de druivenmarathon.


    GA NAAR EVENT WEBSITE
 


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 15 februari krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 3 okt tem 15 okt

Tarief 16 okt tem 4 feb

Tarief 3   

10km

€15

€18

€20

16km

€18

€21

€25

23km

€25

€28

€30

33km

€31

€34

€40

42km solo

€49

€59

€65

42km duo

€69

€85

€95

42km trio

€85

€99

€115

42km quatro

€99

€120

€140

60km

€65

€75

€85

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,1 +3% ex BTW

INSCHRIJVEN TER PLAATSE 
Het is niet mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.


Druivenmarathon

vanaf €20,00
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Het bedrag gaat integraal naar de nationale Borstkanker preventiecampagne. Wil je gratis deelnemen aan dit event en via think pink via jouw persoonlijke fondsenwervingspagina geld ophalen schrijf je dan in via de website van Think Pink --> Sport
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents