INSCHRIJVEN GRAND RAID 

24-03-2024

Je bevindt je op de inschrijvingswebsite voor de Grand Raid. Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie vind je op de website van de Grand Raid.


    GA NAAR EVENT WEBSITE
 

De Grand Raid Nisramont editie 2024 gaat door op zondag 24 maart 2024. Deze adventure race voor duo's in La Roche is intussen uitgegroeid tot een klassieker. 


De deelnemers aan de Grand Raid XL leggen zaterdagochtend een Team Trail af van 12km. Na de middag doen zij een MTB rit van 25km. Op zondag doen zij de Grand Raid. Er zal een combi klassement worden opgemaakt. 


Op zondag is het de Grand Raid Original. De wedstrijd begint met een kayakproef van 3km op het stuwmeer van Nisramont. Daarna een 23 km lang Ardens mountainbikeparcours in de richting van het epicentrum van het evenement: Bérismenil. De trailrun die hierna volgt is 8km (nieuw parcours!). Daarna volgt een mountainbikeparcours van 11km, iets minder technisch maar met voldoende hoogteverschil. We eindigen met een 4 km run-bike. Er is ook een kortere afstand, de Grand Raid Sprint, in dezelfde prachtige omgeving maar met minder hoogteverschil: 1,5km kayak, 19 km mountainbike, 5km trailrun en 4 km runbike.


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registreren voor 14 maart krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief t.e.m. 1 nov

Tarief vanaf 2 nov

Tarief vanaf 3 maart

Grand Raid Sprint

€130

€150

€170

Grand Raid Original

€150

€170

€190

Grand Raid XL

€240

€260

€280

* Inschrijvingsprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

Grand Raid

vanaf €170,00
Inschrijvingsprijs is per duo.
Mannen team = 2 mannen. Vrouwen team = 2 vrouwen. Mixed team = man + vrouw.
Voor dit event heb je een eigen velcro chipband nodig om de timing chip te bevestigen. Koop deze nu met 25% korting (€5,95 i.pv. €7,95)! Voor de duo/trio races is 1 bandje voldoende.
Steun de kansarme kinderen door een donatie aan het Lucas Project.
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Enkel voor de lange afstand. Tijdens de Grand Raid is er een appart klassement voorzien voor de hulpdiensten. Wil men meedoen in deze brandweermannen categorie dan moeten beide leden deel uitmaken van een Belgische veiligheidsdienst. Politie – ambulance – brandweerman. Vrijwillige brandweermannen inbegrepen.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 24-03-2024.
LAST MINUTE TICKETS NORTH C TRAIL 10 MAART SCHRIJF NU IN