INSCHRIJVEN CHIMAY WALK


Voor alle praktische informatie over programma en parcoursen klik op onderstaande knop.


WEBSITE Chimay WalkWil je liever lopen? Schrijf je dan in voor de Trail de Chimay op dezelfde dag op deze link.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN 2024

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 1 mei krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 1 (15.11-30.11)

Tarief 2 (01.12-30.04)

Tarief 3 (vanaf 01.05)

11km

€15,00

€20,00

€25,00

24km

€20,00

€28,00

€35,00

*  Inschrijvingsprijzen zijn exclusief BTW en verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

Chimay Walk

vanaf €25,00
Organisator: Sportevents
LIVE RESULTATEN : MARATHON DU GRAND BALLON