Zaterdag: 42-34-26-16km
Zaterdag NightWalk: 19-11km
Zondag: 25-16-8kmOfficiële webpagina van de Chouffe Walk te Houffalize. Dit event maakt deel uit van de Walkingseries.


LA CHOUFFE WALK CHALLENGE
Wil je een echte uitdaging aangaan tijdens het Chouffe Walk weekend? Doe mee aan de Chouffe Walk Challenge, een uitdaging van 3 wandelingen: een wandeling op zaterdag, een nachtwandeling op zaterdagavond en een laatste wandeling op zondag.

 


De Chouffe Walk, een sportieve tocht doorheen de prachtige natuur van Achouffe en Houffalize. Op 14 & 15 september 2024 krijgen wandelaars de kans om deze omgeving al wandelend te verkennen. De start en aankomst is gelegen aan het welbekende vakantie resort Vayamundo in Houffalize. Na de tocht zal hier een heerlijke Chouffe voor jullie klaar staan!


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 4 september krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.


ZATERDAG

Distance

Early Bird

Basisprijs

Last Minute

42km 

 €38

€47

€52

34km

€29

€36

€40

26km

€25

€31

€34

16km

€17

€21

€23

ZATERDAG NIGHT WALK

Distance

Early Bird

Basisprijs

Last Minute

19km Nightwalk

€17

€21

€23

11km Nightwalk

€15

€19

€21

ZONDAG

Distance

Early Bird

Basisprijs

Last Minute

25km

€25

€31

€34

16km

€17

€21

€23

8km

€13

€16

€18

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

vanaf €16,00
Organisator: Sportevents

Media


 • 2021

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


  • 2019

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


   La Chouffe Walk F.A.Q. 's


   • Zijn honden en/of stokken toegelaten?

    Honden zijn toegestaan als ze aan de leiband blijven en zich correct gedragen. Vergeet niet om ook een drinkbak voor uw hond te voorzien. 

    Wandelstokken zijn toegelaten.

   • Mag ik een wandeling ook lopen?

    Nee, dat mag niet. We houden bij onze wandelingen rekening met een maximum snelheid van rond de 6km/uur. Wie sneller loopt riskeert dat de bevoorrading nog niet open zijn, dat het parcours nog niet 100% gemarkeerd is of dat splitsingsborden nog niet hangen. Maar niet getreurd, deze wandeling heeft een trail versie, check dus zeker eens onze trail kalender in de SQM Time.

   • Is een (PETZL) hoofdlamp verplicht?

    Indien u deelneemt aan de nighttrail of een semi-nighttrail is een  hoofdlamp verplicht.
    Indien de trail start voor zonsopgang (bijvoorbeeld: Houffatrail 50km), is een hoofdlamp ook verplicht.

   • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

    Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

    Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

    Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

    Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

   • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

    Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


   • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


    We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

    Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

    Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


    • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

    • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

    • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

   • Is het parcours toegankelijk met de buggy?

    Nee. Een draag(rug)zak kan wel.

   • Mag ik tijdens de wandeling nog kiezen voor een kortere/langere afstand als ik aan een splitsingsbord kom?

    Als je wilt wisselen naar een langere afstand moet je dit VOOR de start melden aan het secretariaat.  Als je onderweg merkt dat het echt niet meer gaat, dan mag je wisselen naar een kortere afstand. Op wandelingen die getimed worden met een chip, moet je dan van zodra je aankomt een medewerker op de hoogte brengen dat je van afstand gewisseld  bent. 

   • Mogen de kinderen meestappen en moeten die betalen ?

    Zeker dat! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meestappen. Probeer ze maar bij te houden!