Marathon Meerdaalwoud 

MARATHON MEERDAALWOUD

MARATHON MEERDAALWOUD

10-21-42km


Officiële webpagina van de Marathon Meerdaalwoud te Heverlee (10 - 21 - 42km). Dit event maakt deel uit van Runners' lab NaturaRun series.  

Op 5 mei 2024 is er de eerste editie van de Marathon Meerdaalwoud. Vertrek en aankomst zijn in Heverlee op de campus van UCLL Heverlee. Lopers kunnen kiezen uit 3 afstanden (10km, 21km en 42km) lopen door het prachtige Meerdaalwoud en Heverlee bos. Het decors voor deze trail run is een overblijfsel van het gigantische kolenwoud dat zich eeuwen geleden over heel Midden-België uitstrekte. Nergens in Vlaanderen vind je zo’n groot loofbos met duizenden eeuwen oude eiken.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 25 april krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

10km

€15,20

€19,00

€21,00

21km

€20,80

€26,00

€29,00

42km

€37,60

€47,00

€52,00

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is niet mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.


vanaf €19,00

EARLY BIRD KORTING ( -20% ) AFGELOPEN

Organisator: Sportevents
LAST MINUTE TICKETS voor zondag 1 oktober in La Roche-en-Ardenne: TRAIL DU BARRAGE (34-23-18-10km) SCHRIJF NU IN // HOUFFARAID (Solo-Duo) SCHRIJF NU IN