INSCHRIJVEN MARATHON ZONIËNWOUD

Je bevindt je op de inschrijvingswebsite voor de Marathon Zoniënwoud. Alle praktische informatie aangaande parcoursen, programma, starturen, locatie vind je op de website van de Marathon Zoniënwoud.


    GA NAAR EVENT WEBSITE

Het decors voor Marathon Zoniënwoud op 14.04.2024 is het Zoniënwoud, 100% prachtige natuur vlakbij Brussel. Er is keuze uit 10/17/26/42km. De start en finish gaan door aan het sportcentrum van Oudergem. 


INSCHRIJVINGSTARIEVEN 2024

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registreren voor 4 april krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief t.e.m. 7 nov

Tarief vanaf 8 nov

Tarief vanaf 24 maart

10km

€15

€19

€21

17km

€17

€21

€23

26km

€25

€31

€34

42km

€38

€47

€52

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief BTW en verwerkingskosten van sqmtime.com (inschrijfmodule).


GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is niet mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven. U kan zich namelijk online inschrijven tot de dag van het event zelf.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.


Marathon Zoniënwoud

vanaf €21,00
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Bestel nu deze Scott "No Shortcuts" coolmax runningshirt. U kunt dit shirt afhalen op het evenement. Opgelet voor de vrouwen is er een speciaal getailleerd vrouwenmodel beschikbaar.
Bijdrage aan het Agentschap Natuur & Bos, voor het onderhoud van de natuurgebieden waar dit event plaatsvindt. Het bedrag gaat integraal naar ANB.
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.
Organisator: Sportevents