Trail Westmalle

9km | 15km | 21km

Officiële webpagina van Trail Westmalle in Sint-Job-in-'t-Goor (9 - 15 - 21km). Dit event maakt deel uit van Runners' lab Trailrun Series


De vijfde editie van de Trail Westmalle gaat door op zondag 03/03/2024. Kom mee genieten op één van de drie aangeboden afstanden. Nu met nieuwe parcoursen en start-finishlocatie!

De parcoursen zijn voor minstens 95% offroad en bieden voor ieder wat wils!


INSCHRIJVENSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 22 februari 2024 krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Tarief 1 okt t/m 8 okt

Tarief 9 okt t/m 11 feb

Tarief 3

9km

€12,80

€16,00

€20,00

15km

€16,80

€21,00

€25,00

21km

€20,80

€26,00

€30,00

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is  mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.


Trail Westmalle

vanaf €20,00
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.
Deze optie is niet meer beschikbaar voor dit event, gelieve "Nee" te selecteren.
Organisator: Sportevents
LAST MINUTE TICKETS NORTH C TRAIL 10 MAART SCHRIJF NU IN