SE Running Abonnement
 

SPORTEVENTS RUNNING ABONNEMENT

Eind 2020 introduceerde Sportevents een (trail) running lidmaatschap, waar meer dan 600 loopfanaten op intekenden. Dit project had enkele kinderziekten en werd bovendien abrupt verstoord door een heropflakkering van het corona virus. Nu 2 jaar later is het running abonnement terug en dit is geen toeval. 

Gezien de huidige economische crisis, waarin alles steeds duurder wordt, willen we de mogelijkheid geven om een gans jaar deel te nemen aan de (loop)evenementen van Sportevents en dit aan een vast jaarlijks tarief. 


Wees de prijsstijgingen te snel af met het running abonnement en neem een jaar lang deel aan de meer dan 30 loop evenementen van Sportevents

Besparen is momenteel in veel gezinnen aan de orde, maar dit mag volgens ons niet ten koste gaan van de gezondheid en de lichamelijke conditie. 

Het stellen van bepaalde doelen, zoals regelmatig deelnemen aan events,  is voor veel mensen een extra, nodige motivatie om frequent en op regelmatige basis te blijven sporten, trainen en bewegen. 
 
Door een lidmaatschap formule te introduceren willen we deze extra motivatie stimuleren door het regelmatig deelnemen betaalbaar(der) en toegankelijk(er) te maken. 
    

Met het SE running lidmaatschap XL (149 euro) kan je een jaar lang deelnemen aan ALLE afstanden van ALLE running events  van organisator Sportevents voor slechts 5 euro per event. 

Loop je eerder kortere afstanden, dan kies je het best on SE running lidmaatschap LIGHT (99 euro). Hiermee kan je een jaar lang deelnemen aan ALLE afstanden tot en met 20km. Wil je toch eens een langere afstand lopen, dan betaal je het verschil in prijs gewoon extra bovenop de registratie kost van 5 euro. 

Ben je trouwens al ingeschreven voor een event dat plaatsvindt na 25 oktober, dan wordt jouw uitgegeven bedrag automatisch in mindering gebracht bij aankoop van een abonnement. 

Bekijk hieronder alvast enkele van al onze loopevenementen, zodat je alvast enkele favorieten in jouw (loop) agenda kunt zetten of bekijk het volledige aanbod hier