INSCHRIJVEN VOOR DE ALFA BEAR TRAIL


17 NOVEMBER 2024 

5km | 12km | 24kmINSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven!  Tarief 1 | t/m 30 april

Tarief 2 | t/m 31 oktober

Tarief 3 | vanaf 1 nov

5km

€18

€20

€22

12km

€20

€24

€28

24km

€27

€31

€35

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van SQM Time

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVING BEDRIJVEN

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers!


Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.


ORGANISTIE

Dit event wordt georganiseerd door Bearsports, een bedrijf in Zuid-Limburg dat jaarlijks verschillende evenementen organiseert. We zijn actief in trailrunning, adventure raids en walking events.


Alfa Bear Trail

vanaf €22,00
Druk op de validatieknop om te controleren of het e-mailadres al in onze database staat
Je kan jezelf en/of andere mensen inschrijven en iedereen in 1 keer betalen
Functioneel T-shirt
Let op! Onze trails zijn plastic bekervrij. Dus je dient zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets wil drinken bij de verzorgingspost of aan de finish.
Organisator: Bearsports
Inschrijvingen mogelijk tem 16-11-2024.
LIVE RESULTATEN : TRAIL GODEFROY | BOUILLON