De Hel Van Beringen | Duatlon 

DE HEL VAN BERINGEN - 5 NOVEMBER 2023


 Officiële webpagina van de winterduathlon "Hel  Van Beringen"  (6km - 52km - 14km). Dit event maakt deel uit van de Triathlon Series


Op 5 november 2023 gaat de derde editie door van de winterduatlon Hel Van Beringen. Start en aankomst aan be-MINE "De mijnsite van Beringen". Het parcours gaat op en rond de 95 meter hoge terril met een indrukwekkende panorama.

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan hier het artikel of bekijk onderstaande promovideo hoe het er vorig jaren aan toeging.
INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 26 oktober krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

De Hel Van Beringen (6km/52km/14km)

€99

€115

€130

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,1 +3% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

DEELNEMEN ALS SOLO OF DUO 

De wedstrijd staat open voor individuelen en teams van 2 personen (duo). Een duo kan traditioneel bestaan uit 1 loper, die beide loopproeven voor zijn rekening neemt, en 1 fietser. Maar...Duo's kunnen ook volledig naar keuze wisselen na elke ronde lopen en/of lopen. Voorbeeld : een Team bestaat uit Jan en Mieke. jan loopt de 1ste ronde, Mike loopt de 2de ronde, Jan fiets de 1ste en de 3de ronde, Mieke de 2de en de 4de. vervolgens loopt jan tijdens het 2de loopgedeelte de 1ste ronde, Mieke de 2de ronde. Maar dan is Mieke helemaal stuk zodat Jan de laatste 2 looprondes voor zijn rekening neemt. 

Er zijn ook prijzen voor ieder winnend duo team (heren, dames en mixed).


GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.


BE-MINE NIGHTTRAIL BERINGEN

Op zaterdag 4 november vindt ook tweede editie van de be-MINE Nighttrail Beringen plaats met afstanden van 14km  en 8km.De Hel Van Beringen is in samenwerking met stadvanaf €115,00

EARLY BIRD KORTING ( -€16,00 ) AFGELOPEN

Voor de duos is de keuze vrij: je kan kiezen voor 1 loper en 1 fietser OF er kan gewisseld worden na elke loop- of fietsronde.
Koop hier het Etixx startpakket aan meer dan 50% korting en gratis levering! Triathlon Starter Pack: Isotonic Lemon 1kg + Nutritional Energy Gel Cola 12x35g + Energy Sport Bar Red Fruits 12x40g + Etixx bidon 750ml
Organisator: Sportevents
Inschrijvingen mogelijk tem 26-10-2023.

Parcours

* De parcoursen zijn steeds onder voorbehoud en kunnen in de aanloop naar de wedstrijd nog aan wijzigingen onderworpen worden.


  • Parcours De Hel Van Beringen

    *Rekening houdend met jullie feedback van de eerste editie zullen de parcoursen lichtjes gewijzigd worden.
    Run 1

    2 ronden over top van de terril