B-mine Cross duatlon Beringen 

B-Mine Cross duatlon Beringen -  2 maart 2025


 INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 24 oktober krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

B-mine Cross duatlon beringen (6km/52km/14km)

€99

€115

€130

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,1 +3% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

DEELNEMEN ALS SOLO OF DUO 

De wedstrijd staat open voor individuelen en teams van 2 personen (duo). Een duo kan traditioneel bestaan uit 1 loper, die beide loopproeven voor zijn rekening neemt, en 1 fietser. Maar...Duo's kunnen ook volledig naar keuze wisselen na elke ronde lopen en/of lopen. Voorbeeld : een Team bestaat uit Jan en Mieke. jan loopt de 1ste ronde, Mike loopt de 2de ronde, Jan fiets de 1ste en de 3de ronde, Mieke de 2de en de 4de. vervolgens loopt jan tijdens het 2de loopgedeelte de 1ste ronde, Mieke de 2de ronde. Maar dan is Mieke helemaal stuk zodat Jan de laatste 2 looprondes voor zijn rekening neemt. 

Er zijn ook prijzen voor ieder winnend duo team (heren, dames en mixed).


GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.sin samenwerking met stadB-mine Cross duatlon Beringen

vanaf €99,00
Organisator: Sportevents

Media


 • Foto's - De Hel Van Beringen 2022

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben) 

  FB album

 • Foto's - De Hel Van Beringen 2021

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben) 

  FB album

   

Resultaten


F.A.Q. 's


 • Is een specifiek niveau vereist voor deelname aan De Hel Van beringen?

  Nee, alle niveau's zijn welkom. Je zorgt er wel best voor dat je de afstanden per discipline binnen de cut-off tijd kan afleggen. De tijdslimieten vind je bij event informatie.

  "We hebben het maximale uit de terril gehaald, waarbij we rekening hebben gehouden met de beperkte technische capaciteiten van de meeste van onze deelnemers | Alle aanwezige drops en jumps hebben we wijselijk niet opgenomen in ons parcours " vertelt parcoursbouwer Wim De Doncker.  "Op deze manier is de wedstrijd toegankelijk voor iedereen die van een uitdaging houdt. Verwacht in Beringen dus een makkelijk maar zwaar fietsparcours en moeilijke en uitdagend loopparcoursen.

 • Wat als ik de tijdslimiet niet haal?

  De limiettijden worden met enige menselijkheid behandeld. Moesten we toch merken dat atleten deze tijdslimieten totaal niet halen zullen deze jammer genoeg de wedstrijd moeten staken. Na de cut-off tijden kunnen we niet garanderen dat het parcours nog verkeersvrij is en/of alle seingevers nog op post zijn. Als er specifieke regels zijn hier omtrent zal dit opgenomen worden in de race briefing.

 • Vanaf wanneer word ik in de veteranen reeks ingedeeld?

  Iedereen met een leeftijd van 40 jaar of ouder op 31 december van datzelfde jaar zal in de veteranen reeks ingedeeld worden. Men zal dus in de veteranen reeks worden ingedeeld vanaf het jaar dat men 40 jaar zal worden. Ben je op het moment van de wedstrijd nog 39 jaar en moet je later op het jaar nog 40 jaar worden zal je voor deze wedstrijd al wel in de veteranen reeks ingedeeld worden.

  Dezelfde werkwijze wordt aangehouden bij de categorieën 50+ (vanaf 50 jaar) en 60+ (vanaf 60 jaar).

 • Is het parcours verkeersvrij?

  Het parcours zal volledig verkeersvrij gemaakt zijn. De richtlijnen van politie en seingevers dienen ten allen tijden gerespecteerd te worden.

 • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

  Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

  Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

  Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

  Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

 • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

  Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


 • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


  We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

  Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

  Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


  • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

  • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

  • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

 • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

  De GPX-files van de verschillende parcoursen kunnen terug gevonden worden in de tab "Parcours".

 • Kunnen we een fiets huren?

  Nee, wij beschikken niet over een fietsverhuurdienst. Je kan altijd in de buurt bij de lokale fietsenmaker informeren of die fietsen verhuurt.

 • Is eigen bevoorrading toegestaan?

  Persoonlijke bevoorrading is toegestaan in het fietsen en lopen. Dit mag overal op het parcours aangeboden worden op voorwaarde dat geen atleten gehinderd worden. • Krijg ik een finisher-shirt?

  Elke finisher ontvangt een exclusieve finisher T-shirt aan de aankomst.

 • Krijg ik korting met een wedstrijdlicentie van de triathlonfederatie?

  Onze events zijn onafhankelijk van de triathlonfederatie georganiseerd en we kunnen daarom geen kortingen geven voor atleten die in het bezit zijn van een licentie.

 • De inschrijvingen zijn volzet, is er een wachtlijst?

  We werken niet met een wachtlijst. Bij een groot aantal annulaties worden deze plaatsen verzameld en zullen deze extra plaatsen op een later tijdstip opnieuw vrij gegeven worden om in te schrijven. Wanneer deze extra plaatsen zullen worden vrij gegeven zal gecommuniceerd worden via onze sociale media.