De Hel Van Beringen

Officiële webpagina van de winterduathlon "Hel  Van Beringen"  (6km - 52km - 14km). Dit event maakt deel uit van de Triathlon Series


Op 28 november 2021 gaat de eerste editie door van de winterduathlon Hel Van Beringen. Start en aankomst aan be-MINE "De mijnsite van Beringen". Het parcours gaat op en rond de 95 meter hoge terril met een indrukwekkende panorama.


Lees hieronder het artikel van De Hel Van Beringen - Afzien op de terrilTwijfel je nog na het lezen van dit artikel of ben je al ingeschreven en wil je het parcours eens verkennen? Neem dan een kijkje en schrijf je in voor onze parcours verkenning. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar dus wees snel!


INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 17 november krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

De Hel Van Beringen (6km/52km/14km)

€95

€105

€115

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

GEEN INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is NIET mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

DEELNEMEN ALS SOLO OF DUO 

De wedstrijd staat open voor individuelen en teams van 2 personen (duo). Een duo kan traditioneel bestaan uit 1 loper, die beide loopproeven voor zijn rekening neemt, en 1 fietser. Maar...Duo's kunnen ook volledig naar keuze wisselen na elke ronde lopen en/of lopen. Voorbeeld : een Team bestaat uit Jan en Mieke. jan loopt de 1ste ronde, Mike loopt de 2de ronde, Jan fiets de 1ste en de 3de ronde, Mieke de 2de en de 4de. vervolgens loopt jan tijdens het 2de loopgedeelte de 1ste ronde, Mieke de 2de ronde. Maar dan is Mieke helemaal stuk zodat Jan de laatste 2 looprondes voor zijn rekening neemt. 

Er wordt 1 team ranking overall opgemaakt en bij minstens 10 startende duo' ook een klassement per mixed duo en vrouwen duo.

FINISH T-SHIRT 

Elke deelnemer die finish haalt krijgt deze coole finish T-shirt. 


GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sportevents, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en walking en vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

De Hel Van Beringen is in samenwerking met stadvanaf €105,00

EARLY BIRD KORTING ( -€10,00 ) AFGELOPEN

Voor de duos is de keuze vrij: je kan kiezen voor 1 loper en 1 fietser OF er kan gewisseld worden na elke loop- of fietsronde.
Het bedrag gaat integraal naar de nationale Borstkanker preventiecampagne
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.
Koop hier je WCUP startpakket aan 50% korting. De pakketen worden elke 5de van de maand gratis verstuurd binnen België.
Inschrijvingen mogelijk tem 17-11-2021.

Parcours

* De parcoursen zijn steeds onder voorbehoud en kunnen in de aanloop naar de wedstrijd nog aan wijzigingen onderworpen worden.


  • Parcours De Hel Van Beringen

    Run 1

    2 ronden over top van de terril